INKLINGS MARY QUITE CONTRARY

Riena on pieni narttu täynnä tarmoa ja toimintaa. Nuoren whippetin tapaan Riena on hyvin aktiivinen ja rakastaa yhdessä tekemistä: oli kyseessä sitten nosework, reissu koirapuistoon tai näyttelypöydällä pönöttäminen, Riena rakastaa tehdä ja onnistua.

Riena sopeutuu hyvin vaihtelevaan ympäristöön, ja matkustaa mielellään mukana niin autolla kuin julkisissa kulkuvälineissä. Riena sujahtaa niin lenkillä kun sisätiloissakin vieraasee laumaan moitteetta ja lukee koiraa hyvin. Toki joskus nuoren pennun innokkuus jää päälle, eikä Riena aina tajua lopettaa leikkiä ajoissa. Yleisesti ottaen Riena shtautuu todella tasapainoisesti uusiin asioihin, koiriin ja ihmisiin.

Riena motivoituu hyvin niin ruoasta, leluista kuin sosiaalisesta palkasta. Pitkät suorituspätkät jaksaakseen Rienalla täytyy kuitenkin olla selkeä tieto siitä, mitä ollaan tekemässä ja mistä saa palkkaa.

Riena osaa kuitenkin olla vahvatahtoinen, ja tekee ahkerasti töitä sen eteen mitä tahtoo. Tämä saattaa toki näkyä arjessa erinäisinä haasteina: jos Riena on ensin treenannut, ja sitten joutuukin katsomaan vierestä kun muut koirat treenaavat, ilmaisee Riena oman mielipiteensä moisesta vääryydestä hyvin selkeästi. Riena muutenkin käyttää paljon ääntään arjessa, kun tahtoo jotain.

LINKKEJÄ