RUNNING RAIDERS DARK PHOENIX "PHOEBE"

Phoebe on kiihkeä tyttö täynnä räjähtävää energiaa. Se syttyy yhdessä tekemiseen, ja jo pelkästään kysymys "Treenataanko?" saa sen hakemaan kiireellä ensimmäisen lelun mitä löytää. Vaikka Phoebella on kaikki tämä kiihkeys ja tulisuus pienessä kropassaan, se hallitsee mielentilansa todella hyvin. Sillä ei juuri koskaan keitä yli treenatessa, ja se pystyy keskittymään hyvin innokkaassakin mielentilassa. Phoebe rakastaa olla ja tehdä ihmisten kanssa, ja sopeutuu hyvin vieraidenkin ihmisten kanssa tekemiseen koska sen mielestä kaikki tekeminen on vain ihan yhtä siistiä. Phoeben puhjennut ääniarkuus on kuitenkin valitettavasti vaikeuttanut treenaamista, sillä monien hallien äänet ovat alkaneet pelottaa sitä.

Kotona kaikki tuo tulisuus ja kiihkeys katoaa ja tasapainoinen pieni whippet keskittyy nukkumiseen. Phoebe kestää rauhallista arkea ja sairaslomia todella hyvin, eikä se patoa energiaa. Tätä kirjoittaessa Phoebe on ollut kuukauden sairaslomalla ja hihnalenkityksellä, mutta ei siitä kyllä sitä huomaa. Phoebelle riittää, kun saa nukkua ihmisen vieressä. Jos Phoebe ei ole saanut mielestään tarpeeksi rapsutuksia, se hyppää itse syliin ja vaatii rakkautta. Se ei kuitenkaan ikinä tee itsestään sen isompaa numeroa kotona vaan tarvittaessa tyytyy vähemmälle.

Phoeben kanssa arki on suhteellisen sujuvaa. Ääniarkuuden puhkeaminen on vaikeuttanut arkeamme, sillä Phoebea ei voi oikein enää ottaa hallille mukaan tai julkisilla kulkemaan. Phoeben rooli kotikoirana ja sylimyyränä on silti kaikista tärkein, ja sitä Phoebe tekee erinomaisesti. Phoebella on paljon rakkautta tarjottavana kaikille ja kaikelle mitä se kohtaa.

LINKKEJÄ