TRUE LOVE RUSHMANIAC

Luonteeltaan Jinx on onnellinen tyttö täynnä pursuavaa energiaa. Tämä puolalaisneiti viihdyttää arjessa ilopompuillaan ja erilaisilla tuhahduksillaan. Jinx ei hauku arjessa oikeastaan lainkaan, mutta mutisee ja tuhahtelee senkin edestä. Jinx innostuu helposti yhdessä tekemisestä, ja se näkyy koiran koko olemuksesta. Jinx huokuu tekemisen iloa ja se purkautuu ilopomppuina ja etujalkojen steppaamisena.

Kotioloissa Jinx on tottunut siihen, että kun tehdään niin tehdään täysillä, mutta kun ei tehdä, otetaan rennosti. Pitemmätkään lepojaksot eivät saa Jinxiä hyppimään seinille, mutta puolalainen saattaa tulla hanakasti kysymään että "Mitä tehtäisiin?". Siitä huolimatta, että Jinx rakastaa yhdessä tekemistä, se jää ongelmitta yksin pidemmiksikin ajoiksi.

Vieheellä Jinxillä ei ole vielä paljoa kokemusta. Sen treenimäärän voi laskea yhden käden sormilla, mutta joka kerta se on näyttänyt, että hyvää tehdään rauhassa. Jinx on vieheellä intensiivinen ja keskittynyt. Vieheen kiinni saatuaan yleensä ruusukorvainen Jinx nostaa korvansa aivan pystyyn ja jää tyytyväisenä vieheelle odottamaan.

Jinxille on suunnitteilla pentue 2023. Lue lisää täältä.

LINKKEJÄ