CATCH THE DRAGON DIREWOLF

s. 17.11.2021 - uros - synnyinmaa: Ukraina

Bruno on pitkään odotettu haave ja unelma. Olin jo pidemmän aikaa toivonut löytäväni oman laumani jatkeeksi whippetin, jossa olisi sähäkkyyttä ja potkua harrastuksiin, unohtamatta kuitenkaan itsevarmaa ja tasaista luonnetta, jota toivon tulevaan kasvatustyöhöni. Niinpä ihmeen kaupalla sain juuri sitä, mitä tilasin.

Tämä raitapaita on perusluonteeltaan hyvin itsevarma ja lunki. Brunon elämä kulkee sen omaa tahtia, ja kaikki muut ovat vain sivuhahmoja Brunon omassa teatterissa. Tämä koira elää leikkimiselle, treenaamiselle ja ihmisen kanssa puuhastelulle. Lähes joka päivä Bruno tulee kysymään jospa saisi treenata yhdessä jotain, tai leikkiä. Raitapaita tyytyy kuitenkin vähempään, eikä hypi seinille, vaikka olisi pidempiäkin vapaapätkiä.

Treenatessa Brunolla on hyvä yhdistelmä intoa ja ajattelua. Vauhtia löytyy agilityyn enemmän kuin minkä perässä pysyisi, mutta mitään päätöntä sinkoilua homma ei ole. Bruno on agilityssa todella keskittynyt, ja jaksaa työskennellä pitkiäkin treenirupeamia lelupalkalla. Namitkin käyvät palkkana oikein hyvin, mutta Bruno kaipaa pitempiin treenipätkiin lelupalkkaa.

LINKKEJÄ