CATCH THE DRAGON DIREWOLF

s. 17.11.2021 - uros - synnyinmaa: Ukraina

Bruno on pitkään odotettu haave ja unelma. Olin jo pidemmän aikaa toivonut löytäväni oman laumani jatkeeksi whippetin, jossa olisi sähäkkyyttä ja potkua harrastuksiin, unohtamatta kuitenkaan itsevarmaa ja tasaista luonnetta, jota toivon tulevaan kasvatustyöhöni. Niinpä ihmeen kaupalla sain juuri sitä, mitä tilasin.

Tämä raitapaita on perusluonteeltaan hyvin itsevarma ja lunki. Vielä toki löytyy pennun hepulienergiaa, mutta pääsääntöisesti Bruno tekee asiat omilla ehdoillaan ja omassa tahdissaan. Tahtia löytyykin paria erilaista: off-tila, kun nukutaan missä vain ja jäädään kenen kanssa tahansa ihan vain oleskelemaan. On-tilassa tämän uroksen silmissä syttyy kipinä, ja letkeä löhöilijä muuttuu sähäkäksi suorittajaksi. Brunon tyyli tehdä asioita on kovaa ja korkealta, mutta ajatus pysyy silti hyvin mukana nuoresta iästä ja kovasta vauhdista huolimatta.

Bruno on vasta alle vuoden ikäinen, ja kehittyy vielä aikuiseksi koiraksi. Laajemman luonnekuvauksen kirjoitan vielä, kun Bruno on ehtinyt aikuistua.

LINKKEJÄ