Agility

Olen Suomen Agilityliiton AVA1-kurssin käynyt agilitykouluttaja Espoosta. Koulutan talvikaudella 2022-2023 pääsääntöisesti Sporttikoirahallilla, Juvanmalmilla. Tällä kaudella järjestän koulutuksia maanantaisin ja torstaisin kello 18-21.

Kouluttajana keskityn erityisesti koirakoiden keskenäisen luottamuksen kehittämiseen sekä agilitysta nauttimiseen: jokainen saa harrastaa juuri sillä tasolla, kuin itse haluaa. Kehittyminen tapahtuu koirakon omien tavoitteiden perusteella. Jokaista koirakkoa haastetaan kehittymään turvallisessa ympäristössä.

Vapaat kurssit löydät verkkokaupasta. Valitsethan sieltä itsellesi sopivan kurssin, ja täytä lisätietoja-kenttään lyhyt kuvaus: koirasi nimi ja ikä sekä mahdolliset toiveet, esimerkiksi laskutuksen suhteen. Maksutapana irtotunneilla käy lasku, Mobilepay tai käteinen, ja kursseilla lasku.

Saat kuulla uusista kursseista ensimmäisenä tilaamalla uutiskirjeen:

Palautteita treenaajilta:

"Kurssi oli todella mieluinen niin koiralle, kun myös minullekin. Pidin siitä, kuinka koiralähtöisesti tehtävät oli rakennettu ja ohjaus oli aina yksilöllistetty sopimaan itselle ja omalle koiralle sopivaksi! Kurssi jätti halun lähteä jatkamaan agilityä harrastuksena!"

"Tuntuu, että on tervetullut treeneihin, vaikka on ihan osaamaton itse näissä asioissa! :)"

"Ilmapiiri treenatessa on kannustava ja kokeileva."

"Erityisen onnistunutta on sopiva vaativuustaso koirakon tasoon nähden - ei todellakaan pysytä kovin paljoa mukavuusalueella, mutta mikään ei myöskään ole ylivoimaisen vaikeaa."

84% treenaajista suosittelisi treenejä lämpimästi ystävilleen*

86% treenaajista suosittelisi ryhmää agilitya ensimmäistä kertaa kokeilevalle*

*Arvosana 9 tai 10 asteikolla 1-10; kysely toteutettu talvella 2022-2023